Houtgestookte inbouwhaarden: hoger rendement en heerlijke warmte
Genieten van de geur van verbrand hout met het knisperende geluid op de achtergrond. Dit gevoel krijgt u wanneer u de sfeer ervaart van een hout gestookte inbouwhaard.
 
Hoger rendement
Wanneer u de haard wilt gebruiken als hoofdverwarming dan is de hout gestookte inbouwhaard erg geschikt. Deze halen een rendement van wel 75%. De inbouwhaard verspreidt in ruime mate warme convectielucht. Deze convectielucht ontstaat door het aantrekken van koude lucht die door het toestel wordt verwarmd. Daarna wordt deze terug in de woonruimte gebracht. De inbouwhaarden hebben een draaideur of een liftdeur. Met een liftdeur kan in de meeste gevallen ook open gestookt worden.

Vele stijlen
Veel houtgestookte inbouwhaarden zijn te verkrijgen in prachtige designs. Bij Elbertse openhaarden vindt u houtgestookte inbouwhaarden allerlei stijlen, maten en kleuren. Het beste aanbod vindt u dan ook bij Elbertse openhaarden. Zo kunt u bij ons een inbouwhaard nemen die past in uw interieur en aan uw wensen. Daarnaast hebben wij kachels van alle topmerken in diverse stijlen.

Ons aanbod
Bent u op zoek naar een houtgestookte inbouwhaard, kom dan vooral naar de showroom. Onze adviseurs denken met u mee en kunnen u adviseren over welke haard het beste bij uw smaak en huis past. Zo weet u dat u dé haard in huis haalt waar u nog jaren van gaat genieten. En heeft u vragen, neem dan gerust contact op

©2022 Elbertse openhaarden