Hout open haarden: dé sfeermaker in huis
Met z’n allen rond de open haard genieten van de vlammen en het knisperende geluid van het vuurtje. De open haard is één van de belangrijkste sfeermakers in huis. De perfecte houtgestookte open haard is vrijwel altijd maatwerk, zodat hij perfect in uw huis past.
 
Om uw open haard af te maken kunt u kiezen uit de verschillende schouwen die beschikbaar zijn voor de open haard. U heeft de keuze uit verschillende materialen en designs.

Buiten open haard
De inbouw open haard is tegenwoordig erg in trek. Het geeft extra sfeer aan uw woonkamer. Naast de inbouw open haard voor binnen bieden wij ook een inbouw open haard voor buiten aan. Hierdoor kunt u buiten genieten van de ondergaande zon met de warmte van de open haard.

In alle stijlen
Hout open haarden vindt u bij Elbertse openhaarden in verschillende stijlen, maten en kleuren. De hout open haard wordt op maat gemaakt, zodat het perfect past in uw interieur. Het beste aanbod vindt u bij Elbertse openhaarden. Bij ons kunt u alvast genieten van de sfeer die een open haard biedt. Uw vurige verlangens gaan bij Elbertse openhaarden in vervulling. Wilt u een moderne, strakke uitstraling of een klassieke, bij ons bent u aan het juiste adres.

Ons aanbod
Bent u op zoek naar een open haard gestookt met hout, kom dan vooral langs in onze showroom. Onze adviseurs denken met u mee en kunnen u adviseren over welke kachel het beste bij uw smaak en huis past. Samen met u bepalen wij de maat van de open haard. Zo weet u dat u dé kachel in huis haalt waar u nog jaren van gaat genieten. En heeft u vragen, neem dan gerust contact op.

©2022 Elbertse openhaarden