Inbouw gashaard creëert een sfeer in huis
Van strak en modern tot klassiek en rustig. De inbouw gashaarden zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Wilt u genieten van een open haard en het gemak van gas ervaren? Kies dan voor een inbouwhaard. Deze laat u genieten van het haardvuur. U kunt kiezen uit verschillende modellen die verzonken zijn in de muur of die in een schitterende schouw worden ingebouwd.
 
Gebruiksgemak
Het gebruiksgemak van gashaarden is groot. Ze zijn eenvoudig en snel aan te zetten. Daarnaast leveren ze onmiddellijk warmte. Door middel van de thermostaatknop kunt u gemakkelijk aangeven wat de gewenste temperatuur is.

In alle stijlen
Inbouw gashaarden vindt u bij Elbertse openhaarden in allerlei stijlen, maten en kleuren. Zo zijn er inbouw gashaarden zonder frame, die een modern effect geven. U kunt een sfeerhaard ook in een hoek plaatsen of in de muur. Daarbij kunt u zelf de omlijsting kiezen om uw inbouw gashaard bij uw interieur aan te laten sluiten.

Ons aanbod
Bent u op zoek naar een inbouw gashaard, kom dan vooral naar de showroom. Onze adviseurs denken met u mee en kunnen u adviseren over welke gashaard het beste bij uw smaak en huis past. Zo weet u dat u dé gashaard in huis haalt waar u nog jaren van gaat genieten. En heeft u vragen, neem dan gerust contact op.

©2022 Elbertse openhaarden